Om Fantasi

Fantasi jobbar i huvudsak med problemlösning genom kreativ design. Det kan låta abstrakt men är egentligen ett väldigt jordnära jobb. Några frågor som vi besvarat åt våra kunder är:

  • Hur kan man designa en mycket liten och kompakt version av den här produkten?
  • Hur ska vi designa vår applikation för att den ska kräva mindre minne?

Ledorden som styr arbetet inom Fantasi är Kreativitet, Noggrannhet och Effektivitet.

Fantasi producerar även digitalt reklammaterial som till exempel hemsidor eller broschyrer och kataloger i pdf-format. Självklart hjälper vi även till med tryck om ni vill ha det på papper istället. Några av våra arbeten ser ni till höger, några till finns på sidan med arbetsprover. Genom åren har vi samlat på oss många färdigheter och idag är vi därför duktiga på många olika saker, till exempel sånghäften för middagar och bröllop. Vi skriver även personliga sångtexter om så önskas.

Fantasi grundades 2003 som en bisyssla under tiden som forskarstuderande och jag har fortsatt driva företaget i egen regi vid sidan av arbetet eftersom designarbete och problemlösning är något jag brinner för. Vem "jag" är kan ni läsa mer om här.

Digitalt reklammaterial med informationen i fokus

Vi vill naturligtvis att ert reklammaterial skall synas, men framför allt vill vi att ert budskap ska synas. Fantasi designar reklammaterial som i första hand framhäver informationen på ett snyggt sätt. Vi undviker till exempel medvetet onödiga utsmyckningar och rörliga bilder som förvirrar besökaren på en hemsida. Sidorna blir stilrena och behagliga för ögat samtidigt som de blir lättare att använda. Om ni har en färdig logotyp eller tidigare reklammaterial utgår vi från det som finns och kompletterar med det som saknas.

Fantasi för fram ert budskap till alla med hjälp av plattformsoberoende design. Det är viktigt för oss att följa de riktlinjer som finns för att göra allt material tillgängliga för alla. Vi testar till exempel alltid alla hemsidor med verifieringsverktyg och provkör dem i olika versioner av alla stora webbläsare på olika plattformar. Vi föredrar att se bäst ut överallt framför att endast se bra ut i en enskild webbläsare.

Utbildningar för alla

När er hemsida är klar erbjuder vi kontinuerlig hjälp med uppdateringar och vidareutveckling. Vill ni sköta delar av underhållet själva så erbjuder vi även en kurs i HTML och de verktyg som behövs för att underhålla sidan. Denna kurs kan även ges fristående om ni planerar att utveckla en sida på egen hand.

Fantasi erbjuder även programmeringsutbildningar från nybörjarnivå och uppåt. Vi erbjuder både rena programmeringsutbildningar inom C och Java och webbinriktade utbildningar med HTML, PHP och CGI-programmering. Kurserna skräddarsys för er som deltar och kan, om så önskas, hållas i era egna lokaler.

Hemsida

Hemsida


Mässinformation

Mässinformation


Utställningskatalog

Utställningskatalog


Utbildningsmaterial

Utbildningsmaterial